Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde (NÖHÜ) yeni göreve başlayan güvenlik personellerine Niğde İl Emniyet Müdürlüğü’nün destekleri ile yerleşkede güvenli kampüs yaşamının sağlanması ve etkin kılınması kapsamında etkili iletişim, öfke kontrolü ve genel asayiş uygulamaları hakkında eğitim verildi.
NÖHÜ Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Genel Sekreter Vekili Abdulgani Özkan ve Genel Sekreter Yardımcısı Erkan Altın ile Üniversite Güvenlik Birimi personeli katıldı.
Etkinlikte konuşma yapan NÖHÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, desteklerinden dolayı Niğde İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkürlerini iletirken, bu eğitimin göreve başlayan yeni güvenlik personeli için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Eğitimin verimli geçmesi temennisinde bulunan Rektör Yardımcısı Doğan, ayrıca yeni personellere de görevlerinde başarılar diledi.
Güvenlik uygulamalarında iletişimin önemine vurgu yapılan eğitimde dış görünüş ve beden dilinin iletişimdeki önemine dikkat çekilirken, ayrıca NÖHÜ güvenlik personeline genel asayiş uygulamalarına ilişkin bilgiler de verildi.
(Dahi GEDİK)
Niğde Emniyetten NÖHÜ Güvenliğine eğitim 1