Niğde Güllüce Köyü Derneği Başkanı ve Güllüce Köyü Muhtar Adayı Yaşare Şahin 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Güllüce köyündeki kadınlarla Gülbaba Kültür Evinde bir araya geldi. Dernek Başkanı Yaşare Şahin etkinliğe katılan tüm kadınlara aşure ikramında bulunarak hediyeler verdi.

R2

Köyün sorunları ile ilgili kadınları dinleyen Dernek Başkanı ve Güllüce köyü muhtar adayı Şahin, istişarelerde bulunarak çözüm önerilerini anlattı. Güllüceli kadınlara ayna hediye eden Şahin etkinlikte yaptığı açıklamada; ''Her kadın aynada gördüğünden daha fazlasıdır. İsterse her şeyi başarabilir.

R3

Ben de kadınlarımıza içinizdeki gücü keşfedin diyorum, Her aynaya baktıklarında ve kendilerini gördüklerinde ve potansiyellerini keşfettiklerinde her şeyi başarabileceklerini bilmelerini istiyorum. İnanmak her işte başarmanın yarısıdır. Bizim daha yapacak çok işimiz var. Gelecek planlamamız ile ilgili yol haritamızı belirledik. Adım adım yolumuza devam ediyoruz. Güllüceli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun'' dedi. Program fotoğraf çekimi ile son buldu.
(Dahi GEDİK)


R5


R R R