Gürer: 7200 prim gün sözünüzü tutun Gürer: 7200 prim gün sözünüzü tutun

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Cumaali Tuncer AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.
AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı Cumaali Tuncer açıklamasında; ‘’Aslen Melendiz Çınarlı Köyü’nden olup 20 yıldan uzun süredir Niğde’de yayın yapan yerel gazeteler bünyesinde çalışmakta ve aynı zamanda inşaat sektöründe faaliyet yürütmekteyim’’ dedi. Bunun yanı birçok dernek ve sivil toplum kuruluşunda da görev yaptığını dile getiren Cumaali Tuncer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yeni Türkiye yüzyılında Niğde’nin kalkınması ve gelişmesine katkı sunmak amacıyla Ak Parti’den Niğde Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olduğunu söyledi.
Tuncer, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde yeniden Niğde Belediye Başkanı seçilecek olan Belediye Başkanımız Emrah Özdemir ile memleketimize yeni hizmetler kazandıracağımıza inancımız tamdır dolayısıyla bütün Niğdeli hemşerilerinin desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber