Niğde'de bakkal işletmeciliği yapan bir kişi alışveriş için dükkana gelen çocuklara cinsel taciz ve sarkıntılık yaptığı iddiasıyla 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 
Niğde 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada mahkeme tarafından sanığa her bir çocuk için 4 yıl 2’şer ay olmak üzere toplam 25 yıl ceza verildi. 
UCİM Niğde İl Temsilcisi Arzu Şahan duruşmanın ardından yaptığı açıklamada; ''Niğde’de mahalle bakkalının küçük yaşlardaki birden çok çocuğa sarkıntılıkyaptığı iddia edilen davada UCİM avukatlarının ve gönüllüler ile hazır bulunduklarını söyledi.  UCİM Niğde Hukuk Koordinatörü Avukat Orpen Nergiz ise yaptığı açıklamada verilen cezadan dolayı Niğde 2. Ağır Ceza Mahkeme Heyetine teşekkür ettiklerini belirterek; ''Bugün yapılan yargılama neticesinde Niğde’de bulunan bir bakkala yönelik 6 çocuğa cinsel taciz ve sarkıntılık suçundan Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen son davada her bir çocuk için ayrı ayrı 4 yıl 2’şer ay, toplamda 25 yıl ceza verilmiştir. Emeği geçen tüm avukatlara ve Niğde 2'nci Ağır Ceza Mahkeme Heyetine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
(Dahi GEDİK)

Niğde için sağanak yağış uyarısı! Niğde için sağanak yağış uyarısı!

Editör: Niğde Haber