Gürer: Hayvan haklarında mevcut teklif yetersiz Gürer: Hayvan haklarında mevcut teklif yetersiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanlığı adaylığı kesinleşen merkeze bağlı belde Belediye Başkan Adaylarını tanıttı.
CHP İl Başkanlığı binasında gerçekleşen Belde Belediye Başkan adayı toplantısında adaylığı kesinleşen 8 belde başkanı, partililer, vatandaşlar ve basın mensuplarına tanıtıldı. CHP Niğde İl Başkanı Bünyamin Kıvrakdal aday tanıtımında; “Bugün merkez ilçemize bağlı kesinleşen arkadaşların tanıtımı için buradayız, kesinleşen beldelerimizin adaylarını açıklayacağız ve tanıtmış olacağız’ dedi.

CHP Belde Aday Tanıtımı 1 Bünyamin Kıvrakdal ve Bülent Sen

ŞEN: POTANSİYELİMİZ YÜKSEK VE KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Belde Belediye Başkan adaylarının teker teker tanıtım programından sonra CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Bülent Şen basın mensuplarına açıklamasında; “9 tane belde beldemizde merkez ilçemize bağlı adaylarımız burada ve kendileridir. Direkt adaylarımızdır, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Diğer 4-5 tane beldemiz var. Onlarda da adaylar çok olduğu için onlarla ilgili bir özel bir çalışmamız olacak. Anket olabilir, başta bir şekilde sandık koyma olabilir. Onları da çözmeye çalışıyoruz. En kısa sürede, önümüzdeki hafta biter. Onları da tekrar tanıtacağız sizlere. Niğde’de ön seçimi şu anda yok onu da belirtmekte fayda var.2 tane adayımız var, İkisi de birbirinden değerli. Niğde'de de güçlüyüz, potansiyelimiz yüksek ve kazanacağımıza inanıyoruz’’ İfadelerine yer verdi.
NİĞDE CHP KESİNLEŞEN BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Aktaş Beldesi Yaşar Çamur
Alay Beldesi Yusuf Akder
Bağlama Beldesi Muammer Afşar
Dündarlı Beldesi Adem Şahin
Edikli Beldesi Mustafa Yıldızer
Hacı Abdullah Beldesi Erol Daban
Konaklı Beldesi Derviş Kar
Orhanlı Beldesi Zennun Kılıç
Yıldıztepe Beldesi İrfan Akgümüş            
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber