Adem sordu: Türkiye'ye hasta hayvan mı getiriliyor? Adem sordu: Türkiye'ye hasta hayvan mı getiriliyor?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Cumali İnce Bor ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Milletvekili İnce’den Bor ziyareti 4
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) çalışmalarına da devam eden bir yandan da İlçe ve kasaba ziyaretlerini de gerçekleştiren MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce bu çerçevede geçtiğimiz gün Bor ilçesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.
Milletvekili İnce’den Bor ziyareti 3
Milletvekili İnce ziyaretinde dernek ve STK’ları da ihmal etmeyerek Kılavuz Köyü derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Ali Çayırlı ve dernek üyeleriyle görüştü sorun, görüş ve taleplerini dinledi.
MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer ve parti yöneticileriyle birlikte Bor Yenigöçmen Mahallesinde de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek esnafa hayırlı işler diledi.
Milletvekili İnce’den Bor ziyareti 2
Vekil İnce ziyaretiyle ilgili değerlendirmesinde; ‘’Her fırsatta hemşerilerimizle bir araya gelmeye onların sonu ve görüşlerini dinlemeye devam edeceğiz. Bor ilçemizde Kılavuz Köyü derneğimizi ziyaret ederek hemşerilerimizle bir araya geldik. Yeni Göçmen Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimiz ve esnaf arkadaşlarımızla sohbet ettik. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve sevgiden dolayı kendilerine teşekkür ederim’’ sözlerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber