Büyük Birlik Partisi (BBP) Niğde, Yeşilgölcük Kasabasında seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.
BBP Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, BBP Niğde Çiftlik İlçe Başkanı Hasan Doğruer ile birlikte açılışta, Divarlı Belediye Başkan Adayının Selahattin Çınar, Azatlı Belediye Başkan Adayının Yücel Demir olduğunu, Çamardı, Çiftlik ilçeleri için İl Genel Meclis Üyesi adaylarının ise Talip Peker ve Cevdet Adıgüzel’i aday olduğunu açıkladı.

Whatsapp Image 2024 02 20 At 14.41.38

TURGUT: ADAYLARIMIZA İLGİ OLDUKÇA FAZLA
BBP Belediye Başkan Adayı İsmet Turgut seçim bürosu açılışı gerçekleştirerek , "Benim en nihai amacım, doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim Yeşil Gölcük beldesini ilçe yapma yolunda ilerleyeceğiz. Beldemizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak seçim çalışmalarımı hız kesmeden sürdüreceğim ve kazandığım takdirde kasabama en güzel hizmetleri sunacağım.
Öncelikle beldemize kapalı bir pazar alanı,  küçük ölçekli de olsa bir sanayi sitesi, gençlik merkezi, spor ve merasim alanları, tarımsal kalkınma kooperatifini daha iyi noktaya getireceğim, en önemlisi Yeşil Gölcük’ü hak ettiği ilçe statüsüne kavuşturmak için çaba göstereceğim.” Dedi.
BBP Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş ise, Yeşil Gölcük beldesinin derhal ilçe yapılması gerektiğine dikkat çekti ve “Yeşilgölcük beldesine coğrafya, konum ve stratejik olarak baktığımızda burası ilçe olmayı hak eden bir beldedir. BBP olarak 31 Mart seçimlerinde en iyi neticeyi alacağız. Bu seçimlerde halkımız bize büyük teveccüh gösteriyor. Adaylarımıza ilgi oldukça fazla. Sizler burada patates üretimi yaparak geçiminizi sağlıyorsunuz. Bizde sizlerin üretmiş olduğunuz patatesin daha iyi değerlendirilmesi adına bu bölgeye patates,  nişasta, cips fabrikası, sanayi ürünlerini işleyecek tesislerin kurulmasını sağlayacağız’’ dedi.


Whatsapp Image 2024 02 20 At 14.41.39


KARATAŞ: NİĞDE GENELİNDE İDDİALI ADAYLARIMIZ VAR
BBP Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi olarak, halkımızın isteği doğrusunda Niğde genelinde seçimlere katılacağımızı buradan kesin olarak ifade etmek istiyorum. Özelliklede bazı beldelerde iddialıyız. Halkımızın takdir ettiği belediye başkan adaylarımız, İl Genel Meclis üye adaylarımız ve belde belediye başkan adaylarımız var. Allah’ın izniyle ve halkımızın himmetiyle bu yarışlarda bizde varız diyoruz. BBP olarak biz öteden beri sorumlu, yol gösterici muhalefet anlayışımızla birlikte vatandaşımıza milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz.31 Mart 2024'teki yerel seçimler için Niğde genelinde iddialı adaylarımız olduğun söylüyorum. İnşallah adaylarımızın bu seçimlerde ipi göğüsleyeceklerine, yerel seçimlerde başarı kazanacaklarına inanıyorum. Biz her zaman adaylarımızın yanındayız. Onlarla birlikte kasaba ve ilçelerimize gereken hizmetleri yapacağız. Sorunları çözmeye yönelik her adımı atılacağız, adaylarımızla birlikte, beraber olacağız. Büyük Birlik Partisi tabii ki Niğde'de yerel anlamda ve il genel meclisinde hem de belediyelerde bu seçimde ciddi bir varlık gösterecek. Bizde İnşallah  Parti olarak,  şehrimizle, ilçelerimizle, köylerimizle tespit ettiğimiz eksiklikleri, hazırladığımız projelerle hayata geçirme imkânı bulacağız ”İfadelerine yer verdi.
Karataş ayrıca, Büyük Birlik Partisi  Niğde'de il genel meclisinde hem de belediyelerde bu seçimde ciddi bir varlık gösterileceğini, ilçe ve köylerdeki eksiklikleri bildiklerini, buna dair hazırladıkları projelerle hayata geçirme imkânı bulacaklarını söyledi.

Whatsapp Image 2024 02 20 At 14.41.38 (1)

İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI DA KONUŞTU
BBP Çamardı İl genel meclis üyesi adayı Talip Peker konuşmasında ;"Vatandaşların beklentilerine çözüm bulmak için tıkanan sistemi zorlayıp açmak için çaba harcayacağım.  Ben bu tıkanmayı çözmek için aday oldum” şeklinde konuştu.
BBP Çiftlik İl Genel Meclisi üyesi adayı Cevdet Adıgüzel ise, “Çiftlik ilçesinde yapılması elzem olan ama bir türlü yapılamayan ne varsa yapmak için yola çıktım. Başaracağımıza inanıyorum. Her zaman halkımızın yanında olduk ve olamaya da devam edeceğiz. Bu seçimlerde, bu güne kadar gündeme hiç gelmeyen küçük partilere, vatandaşların ilgisinin arttığını, dengelerin değişebileceğini, seçimleri “Çantada keklik" diyenlerin zorlanacağını görmek gerekiyor.
(İbrahim UGUN)