Niğde‘nin Bor ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayları Bor ilçe ekiplerinin titiz çalışmaları ile çözüldü.
Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Asayiş olayları ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalarda, Evden Hırsızlık ve Konut Dokunulmazlığını İhlal olayına karıştığı tespit edilen şüpheli A.D’yi yakaladı. Şüphelinin  Karaca Uğurlu Mahallesinde,  2 ayrı evden hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.
BOR EMNİYET HIRSIZLARIN ENSESİNDE
Bor’da  meydana gelen motosiklet hırsızlığı olaylarıyla ilgili olarak ise yapılan çalışmalarda ilçede bulunan kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu 8 ayrı adresten motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları tespit edilen K.E ve T.Ç isimli şüpheli şahısların aranmasına devam edilmekte iken, şüpheliler Niğde İl sınırları içerisinde karıştıkları başka bir olaydan dolayı Niğde Asayiş Şube ekiplerinin takibiyle yakalandı. Şüpheli K.E ve T.Ç isimli şahısları Karacauğurlu Mahallesinden 3, Armutlu Mahallesinden 2, Cumhuriyet Mahallesinden 1, Fatih Mahallesinden 1, Ahmet Kuddusi Mahallesinden 1 olmak üzere, Toplamda 8 ayrı adresten Motosiklet Çaldıkları tespit edilmiştir.
ÇALINTI MOTOSİKLETİ PARÇALARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR
Bor’un Harım Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda şüpheliler T.D, A.Ç ve U.O isimli şahıslar çaldıkları motosikleti parçalarken suçüstü yakalandı.
Şüpheliler  K.E, T.Ç , A.D, T.D ve U.O haklarında yapılan Adli İşlemler neticesinde çıkarıldıkları Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; İlçemiz genelinde Huzur ve Güven  ortamının sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadele çalışmalarımız hassasiyetle devam etmektedir ifadeleri kullanıldı.
(Dahi GEDİK)