Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ulukışla Belediye Başkan Adayı Hüseyin Toker, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Ulukışla İlçe Başkanı Barış Özçelik ve CHP ilçe örgütüyle birlikte Ulukışla pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Toker, ülkemizde her geçen gün artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle yükselen ürün fiyatlarına vatandaşların tepki gösterdiğini belirtti.
GEÇİM SIKINTISI ARTIYOR
Ulukışla'da kurulan pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Toker, fiyatların artışından dolayı vatandaşların geçim sıkıntısı çektiğini belirtti. Her hafta düzenli olarak pazar ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Toker, vatandaşların şikayetlerinin her geçen hafta arttığını dile getirdi. Toker, vatandaşların artık istedikleri ürünleri istedikleri miktarda alamadığını vurguladı.
 

427881792 7712783428745173 6924777089795997442 N

ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKÜYOR
Toker, fiyatların yükselmesiyle birlikte vatandaşların alım gücünün azaldığına dikkat çekti. Ekonomik zorluklarla boğuşan insanların, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığını söyleyen Toker, "Vatandaşlarımızın belini zamlar büktü. Artan fiyatlar, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor ve insanlar giderek daha fazla sıkıntı çekiyor." şeklinde konuştu.
ULUKIŞLA'DA DEĞİŞİM RÜZGARI ESİYOR
Öte yandan, Toker, Ulukışla'da değişim rüzgarının estiğini ifade etti. Vatandaşların değişim ve yenilenme isteğiyle dolu olduğunu belirten Toker, "Ulukışla halkı, yeni bir döneme hazır. Onların beklentilerini karşılamak için buradayız ve onların sesini duyurmak için mücadele ediyoruz." dedi.
TOPLUMSAL KATILIM ÖNEMLİ
Toker, toplumsal katılımın önemine de vurgu yaparak, halkın sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye hazır olduklarını söyledi. Halkın sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm önerileri sunmak adına sahada aktif bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Toker, "Ulukışla'da yaşayan herkesin sesi bizim için önemli. Halkımızın güvenini kazanarak, onların temel sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.
(İbrahim UGUN)