Türkiye-Galler milli maçı Kayseri’de oynanacak Türkiye-Galler milli maçı Kayseri’de oynanacak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, görüştükleri 15 teknik direktör arasında Portekizli Fernando Santos'da karar kıldıklarını belirterek, “Beşiktaş’ı aydınlık günler bekliyor” dedi. Fernando Santos ise sahada son ana kadar mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.
Beşiktaş'ta, Portekizli teknik direktör Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Tüpraş Stadyumu’nda yer alan Moda Mekezi’nde gerçekleşen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Arat, “Beşiktaş için ne ise onun için çalıştık. Henüz 30 günlük yönetimken hak etmediğimiz tepkilerle karşılaştık. Çok kapsamlı çalışmalarımız oldu. Bu sürede iyi çalıştık. Dediğim gibi 15’e yakın teknik direktör ile görüştük. İçindeki arzu ve kariyeri bağlamında bu işi en iyi yapabilecek kişi olarak Fernando Santos ile anlaştık. Beşiktaş zor günlerden geçiyor olabilir ama medya mensupları ve taraftar Beşiktaş’a sahip çıksınlar. Eleştiriye her zaman açığız ama saygı çerçevesinde olmasını diliyoruz” diye konuştu.
SAMET HOCA KISA SÜREDE GÜZEL İŞLER YAPTI
Transfer çalışmaları için kadro yapısını uygun hale getirmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Arat, “Bizim 14 yabancı oyuncumuz mevcuttu. Yeni oyuncuların takıma katılması için bazı ayrılıkların olması gerekiyordu. Samet Aybaba, bu konuda kısa sürede çok iyi işler gerçekleştirdi. Jean Onana’nın, Beşiktaş’ta 180 dakika oynadığını biliyorsunuz. Beşiktaş’a maliyeti ise 10 milyon Euro. 34 günde 2 oyuncu gitti. Bu önemli bir durum bence. Alt yapıdan gelen oyuncularımızın üzerine düşmeye devam edeceğiz. Örneğin Semih Kılıçsoy’un kontratı 2028 yılına kadar uzatıldı. Avrupa’da en çok takip edilen oyuncular arasında yer alıyor. Bizim takım olarak Türkiye Kupası hedefimiz var ve bu hedef hala devam ediyor. Kupayı alarak Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Bunun için hocamıza tüm imkanları sağlamak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
(İHA)

Editör: Niğde Haber