Niğde’nin doğa sporları alanında temsilcisi olan NİĞDOFF ülkenin birçok yerinde düzenlenen yarışmalarda boy göstermeye devam ediyor.
 

Ulukışla Yaz Okulunda Okçuluk Kursu açıldı Ulukışla Yaz Okulunda Okçuluk Kursu açıldı

WhatsApp Image 2024-01-09 at 12.25.11

Son olarak Adana’da ilk defa gerçekleştirilen ve 46 ilden 150 sporcunun katıldığı Off-Road Şenliklerinde Niğde Off-Road Kulübü (NİĞDOFF) derece ile dönmeyi başardı.

WhatsApp Image 2024-01-09 at 12.25.12 (3)

Niğde NİĞDOF Kulübü Niğde’de düzenledikleri yarışlar ve benzer etkinliklerin yanı sıra, il dışı etkinlik ve yarışlarda da yer alarak Niğde’nin tanıtımına katkı sunmaya devam ederken, son olarak katıldıkları Adana Off-Road Şenliklerinde kazandıkları bir kupa ile şehrimizi gururlandırmayı yine başardı.

WhatsApp Image 2024-01-09 at 12.25.13

NİĞDOFF Kulüp Başkanı Mikail Evkaya, yarışlar sonrasında Niğde’de yaptığı açıklamada; ‘’NİĞDOFF ailesi olarak Adana’da düzenlenen Off-Road festivaline katılım sağladık.  Yarışlarda elimizden geleni yaptık, sahada Niğde’yi akşama kadar alkışlattık. Ekip olarak şenliklerden bir kupa alarak Niğde’ye dönüş yaptık. Kupayı kazanan İsmail Dinçer arkadaşımız ekibimizin kurucularından rahmetli Metin Atalay adına yarıştı. Kupamızı da çok değerli abimiz Metin Atalay’a armağan ediyoruz. NİĞDOFF olarak hiçbir şenliği boş geçmemeye çalışıyoruz. Ben, kupa kazanan takım arkadaşlarıma NİĞDOFF ailesi olarak yürekten teşekkür ediyorum. Emeklerine ve yüreklerine sağlık. Festivaller ve şenlikler devam ettikçe NİĞDOFF olarak Niğde’mizin adını her daim duyurmaya devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber