Niğde Belediyesi Hentbol Takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayarak maçları beklemeye başladı. İlk maçını 5 Kasım’da Osmaniye'de oynayacak olan temsilcimize destek veren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, takımın her zaman yanında olduğunu belirterek başarı dilediklerini iletti.
BAŞKAN ÖZDEMİR: TAKIMIMIZIN HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ
Başkan Özdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Niğde Belediyesi Hentbol takımımız yeni sezonda 2’nci ligdeki mücadelesine başlıyor. İlk hafta Osmaniye'de sahaya çıkacak olan takımımıza başarılar diliyorum. Gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve onları desteklemek bizim için çok önemlidir. Bu yüzden takımımızın her zaman yanındayız ve onlara destek vermeye devam edeceğiz. Gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Hentbol Takımı 2. Ligde iddialı (1)
ÖZDEMİR: İYİ BİR SONUÇ BEKLİYORUZ
Niğde Belediyesi Hentbol takımı geçtiğimiz sezon ligde iyi bir performans sergileyerek kalitesini göstermişti. Yeni sezonda da aynı başarıyı sürdürmek isteyen temsilcimiz Osmaniye deplasmanında iyi bir sonuç alarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
Başkan Özdemir; “Belediyemiz, gençleri spora teşvik etmek ve onlara destek olmak adına birçok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Niğde Belediyesi Hentbol Takımımız, başarılı bir teknik ekip ve genç yeteneklerden oluşan kadrosuyla 2’nci ligde iddialı bir şekilde mücadele ediyor. Takımın başarılı performansı, Niğdelilerin desteğiyle daha da artacak inşallah. Takımımızdan güzel sonuçlar bekliyoruz” dedi.
(Dahi Gedik)