İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı girişiminde bulunan 2 terörist etkisiz hale getirildi.
Ankara’da İçişleri Bakanlığı binası civarında duyulan patlama sesi ve silah seslerinin ardından emniyet güçleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulundu. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çankaya kapısına yakın bir noktada duyulan patlama sesi nedeniyle Atatürk Bulvarı bir süre trafiğe kapatıldı. Bölgeye, Özel Harekât Polisleri dâhil çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
İçişleri  Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir. Açılan ateş sırasında 2 emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir." İfadelerine yer verdi.
(Haber Merkezi)