Adem sordu: Türkiye'ye hasta hayvan mı getiriliyor? Adem sordu: Türkiye'ye hasta hayvan mı getiriliyor?

AK Parti Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde aday tanıtım toplantısı gerçekleştirilerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17’si büyükşehir, 31 il olmak üzere toplam 48 ilin belediye başkan adayları açıklandı.

WhatsApp Image 2024-01-18 at 16.12.09 (1)

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’den Niğde Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Emrah Özdemir açıklandı.
EMRAH ÖZDEMİR KİMDİR?
1980 yılında Niğde'de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Niğde'de tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra aile şirketinde yönetim kurulu başkanlığı yaptı. 2006 - 2011 yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.2011 yılında AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete girerek, Seçim İşleri Başkanlığı yaptı. 2013 yılında Niğde İl Başkanlığı görevine atanarak 2017 yılına kadar görevini devam ettirdi.31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Niğde Belediye Başkanı olarak seçilen Özdemir, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber