31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde’de 3 ilçe olmak üzere toplam 55 ilçenin belediye başkanı adayını açıkladı.
BOR, ÇAMARDI VE ALTUNHİSAR
MHP 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 5’nci etap olarak adaylıkları kesinleşen MHP’nin Bor, Altunhisar ve Çamardı ilçeleri adayları resmen açıklandı.
MHP’den yapılan açıklamaya göre Niğde’nin Bor İlçesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat olurken, Altunhisar adayı mevcut Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ve Çamardı ilçesinde ise Gabil Demir kesinleşen adaylar oldu.


SITKI ERAT - BOR


VEDAT KİRAZCI - ALTUNHİSAR

Gürer: Hayvan haklarında mevcut teklif yetersiz Gürer: Hayvan haklarında mevcut teklif yetersiz


GABİL DEMİR - ÇAMARDI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 5.’nci etap olarak adaylıkları kesinleşen 1 Büyükşehir İlçe, 54 İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır" dedi.
BOR İLÇESİ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ
Bor ilçesinde MHP’den Belediye Başkan adayı Sıtkı Erat’ın ismi netleşirken, MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer partisinin Bor Belediye Başkan Adayı açıklaması ile ilgili; ‘’Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdir ve tensipleriyle, Bor Belediye Başkan Adayımız Sıtkı Erat Beyefendi olmuştur. Memleketimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun” şeklindeki sözlerine yer vererek açıklamayı kamuoyu ile paylaştı.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber