Gençlik Merkezi Gönüllülerinden çevre temizliği Gençlik Merkezi Gönüllülerinden çevre temizliği

31 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte Niğde’de yeniden Belediye Başkanı seçilen Emrah Özdemir, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Vali Çelik ’i makamında ziyaret etti.
Niğde Valiliğimizi ziyaret eden Sayın Emrah Özdemir ve meclis üyelerine teşekkür eden Vali Çelik, konuklarına yeni dönemlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
VALİ ÇELİK: HER ZAMAN BELEDİYEMİZE DESTEK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Niğde Valisi Cahit Çelik konuşmasına şöyle devam etti: “Kıymetli Belediye Başkanımız, saygıdeğer Belediye Meclisi Üyelerimiz öncelikle valiliğimize hoş geldiniz, sizleri Niğde Valiliği’nde görmek bizleri çok mutlu etti. Öncelikle seçildiğiniz görevlerin hayırlı olmasını diliyorum, Allah mahcup etmesin. Hem belediye başkanlığı hem belediye meclis üyeliği bir şehir için çok önemli görevler. Seçim sürecinde gerçekten centilmence bir yarış oldu, bu mücadele de demokrasinin vazgeçilmez unsuru zaten. Bazı adaylar kazandı, bazıları kazanamadı ama bu yarışın insanların birbirini incitmeden yapılması çok önemliydi. Niğde kendi demokratik olgunluğuna uygun bir seçim süreci geçirdi ve sonucunda Niğde Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir ikinci dönemi olarak yeniden seçildi. Birinci dönemde olduğu gibi kendisiyle inşallah uyumlu ve iş birliği halinde Niğde’nin geleceği adına çok güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Burada gördüğümüz meclis üyelerimizin hepsinin Niğde için bir değeri olduğunu biliyoruz. Valilik olarak biz her zaman yerel yönetimle uyum içerisinde ve şehrimizin geleceği adına atılacak adımlarda mümkün olduğunca el ele vererek bu işleri ileriye götürmek ve Niğde insanının memnun olacağı hizmetleri süratli bir şekilde gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da önümüzdeki dönemde siz değerli meclis üyelerimizin de katkısıyla belediye başkanımızla beraber inşallah dediğim gibi iş birliğini arttırarak hem vatandaşımızın sosyal yaşamına yansıyacak iyileştirmelerde hem gençlerimizin yararına olacak sportif alanlarda yapılacak yatırımlarda, hem şehrin güzelleşmesi adına yapılacak cadde, sokak düzenlemeleri, trafik düzenlemelerinde her zaman belediyemize destek olmaya çalışacağız. Önümüzdeki dönemin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Ziyaretiniz sebebiyle bir kez daha müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise seçim süreci boyunca görev yapan tüm kamu kurumlarına başta Niğde Valisi Cahit Çelik olmak üzere teşekkür ederek yeni dönemde de tek amaçlarının Niğde’ye hizmet etmek olduğunu söyledi. Ziyarette Niğde Valisi Cahit Çelik yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleriyle tek tek tanışarak görevlerinde başarılar diledi.
(Dahi GEDİK)