Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Ahmet Yesevi Yaz Kuran Kursunda eğitim alan çocukları ziyaret ederek çocukları dinledi.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, şehrin dört bir yanında büyük küçük demeden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Özdemir bu kez Ahmet Yesevi Yaz Kuran Kursu'ndaki çocukları ziyaret ederek uzun uzun sohbet etti.
Ziyaret sırasında çocuklar büyük bir heyecanla Başkan Özdemir'i karşılarken, Başkan Özdemir, da çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ederek keyifli zaman geçirmelerine vesile oldu.  Çocukların neşe dolu anlar yaşamasını sağlamak amacıyla onlara dondurma ikram etti. Çocuklar, bu sürpriz karşısında mutluluklarını gizleyemedi ve Başkan Özdemir'e teşekkür etti.
Başkan Özdemir, çocukların eğitimine ve gelişimine büyük önem verdiğini dile getirdi. Ahmet Yesevi Yaz Kuran Kursu'ndaki çocukların, dini eğitimlerini alırken aynı zamanda sosyal etkinliklere katılmalarının da önemli olduğunu vurguladı.
Ziyaret sırasında çocuklarla sohbet eden Başkan Özdemir, onlara gelecekleriyle ilgili sorular sordu. Çocuklar, hayallerini, hedeflerini ve isteklerini Başkan Özdemir ile paylaştılar. Başkan Özdemir, çocukların hayallerini gerçekleştirmeleri için gereken desteği vereceğini söyledi.
Ahmet Yesevi Yaz Kuran Kursu'ndaki çocuklar, Başkan Özdemir'in ziyaretinden oldukça memnun kaldılar. Onlarla yakından ilgilenen ve vakit ayıran Belediye Başkan Emrah abilerine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.
(Dahi GEDİK)
Başkan Özdemir Kuran Kursun’daki çocukları ziyaret etti 4
Başkan Özdemir Kuran Kursun’daki çocukları ziyaret etti 2
Başkan Özdemir Kuran Kursun’daki çocukları ziyaret etti 3