Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yürüttükleri başarılı çalışmalarla kentte huzuru sağlama devam ediyor.
Niğde Asayiş ekiplerinin il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik 14-31 Ocak tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda  4 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 7 şüpheli yakalanmış olup, bu şahıslardan 1’i mahkemece tutuklandı. Diğer şahıslar hakkında gerekli işlemler yapıldı. İş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.
 

Kazaya karışarak kaçan araç ve sürücü yakalandı Kazaya karışarak kaçan araç ve sürücü yakalandı

WhatsApp Image 2024-02-01 at 15.30.41 (1)

Elektrikli bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.
Otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1şüpheli yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahibine teslim edildi.
Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 Şüpheli yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış, suça konu malzemeler sahibine teslim edildi.
Ayrıca, hakkında çeşitli suçlardan aranması olan 1 şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir.
Motor ve şasi numarası kazılı motosiklet bulunarak yediemin otoparkına çektirilmiştir. Polis Sorumluluk Bölgesi dışında çalınan cep telefonu bulunarak sahibine teslim edildi.
 

WhatsApp Image 2024-02-01 at 15.30.41 (2)

Niğde Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili; ‘’Niğde genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber