Anneler Günü yaklaşırken Niğde'de çiçekçiler ve hediyelik eşya satan işletmelerde yoğunluk artmaya başladı. Bu özel güne dair gözlemlerini paylaşan Pınar Günbatı Çiçekçilik, en çok tercih edilen çiçek ve hediyeleri Niğde Haber Gazetesi’ne değerlendirdi.

D S C 1052

Pınar Günbatı, Anneler Günü’nde özellikle kesme çiçeklerin rağbet gördüğünü belirterek, "Orkide, antoryum, ortanca, patates çiçeği ve barış çiçeği bu yıl da en çok ilgi gören çiçek türleri arasında," dedi.

D S C 1085

Ayrıca bu yıl çiçeklerin yanı sıra takıların da en çok tercih edilen hediyeler arasında yer aldığını vurgulayan Günbatı, "Annelerimize sadece çiçek değil, kalıcı ve anlamlı hediyeler de vermek isteyenler takılara yöneliyor," ifadelerini kullandı.

"Anneler Günü’nün olmazsa olmazı nedir?" sorusuna ise Günbatı, "Anneler zaten bir çiçek," yanıtını verdi. En çok orkidenin annelere yakıştığını dile getirerek, "Şimdiden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz," dedi.

D S C 1030

D S C 1060

D S C 1065

D S C 1071

(Abdullah BAYAR)

Muhabir: Niğde Haber