Memur emeklileri de mağdur Memur emeklileri de mağdur

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem ile birlikte Niğde’ye gelerek, belde, köy ve kent merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen’e destek istedi.
Grup Başkanvekili Başarır, partililerin yoğun katılımıyla şehir merkezindeki temas ve ziyaretlerini, CHP Niğde İl Başkanlığı binasından başlayarak, Dr. Sami Yağız Caddesi, Yeni Çarşı ve Şadırvan Park ‘ta gerçekleştirdi.
EN ÇOK EMEKLİ ŞİKAYETÇİ, EMEKLİ GERÇEKTEN ÇOK MUTSUZ
Başarır ziyaretleri esnasında basın mensuplarına açıklama yaparak, “Bugün Niğde'deyiz. Memleketimizde benim de memleketim biliyorsunuz. Genç adayımızı destekliyoruz. Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız, partililerimizle, Niğdelilerle birlikte bu ziyaretimizi yapıyoruz. Gerçekten sokakta bir ilgi var adayımıza karşı. Türkiye'nin her yerinde adaylarımıza karşı ilgi var. Ama Niğde evladına sahip çıkacak ve sahip çıktığını görüyorum. Çok mutlu oluyorum. Şunu da söyleyeyim sabah beldelerimizi gezdik Genel Başkan yardımcımız, il başkanımızla. Pazarı gezdik, esnafı gezdik. En çok emekli şikayetçi, emekli gerçekten çok mutsuz.16 milyon emekli aç daha terk edilmiş. Çiftçi aynı şekilde. Genç işsizler aynı şekilde. İşte o yüzden Biz halka dokunan insanlara dokunan, belediye bütçesini halkın emrine sunan belediye başkanlarıyla yola çıktık. Tıpkı İstanbul'da, Ankara'da, Adana'da, Hatay'da sayamadığım birçok belediye gibi. Her şey çok güzel olacak diyorum’’ dedi.
CHP İl Başkanlığından alınan bilgiye göre, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın Niğde şehir merkezi destek turundan sonra, Çiftlik, Azatlı ve Alay Kasabasına hareket edeceği bilgisi yer aldı.
(Dahi GEDİK)

D S C 0216

D S C 0212

D S C 0211

D S C 0230