Bu kazada ucuz atlatıldı! Bu kazada ucuz atlatıldı!

Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 66 şüpheliden 32’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında yapılan aramalarda; 381,27 gram metamfetamin, 348,28 gram sentetik kannobinoid maddesi, 67,88 gram eroin maddesi, 46,03 gram esrar maddesi, 38 adet exstacy hap,3 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet fişek ele geçirildi.
Şüpheliler hakkında TCK'nın 188 ve 191’nci maddeleri uyarınca işlem yapılmış ve bu işlemlerde 13 şüpheli mahkemece tutuklandı. Narkotik suçlardan yakalama kararı bulunan 11 şahıs yakalanarak 8’i cezaevine teslim edildi.  Niğde Emniyet Müdürlüğü yürütülen çalışmalarla ilgili; ‘’İlimiz genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamlı bir şekilde kararlılıkla sürdürülmektedir’’ açıklaması yapıldı.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber