Türk Eğitim-Sen Bor binası dualarla açıldı
Türk Eğitim-Sen Bor binası dualarla açıldı
İçeriği Görüntüle

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Adayı Mehmet Yiğiner, Niğde’ye gelerek esnaf ve sanatkar teşkilatıyla bir araya geldi.
Mehmet Yiğiner, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) binasında düzenlenen program kapsamında NESOB Başkanı Alim Yeşil ile görüşme gerçekleştirdi. Düzenlenen programda ayrıca, NESOB hizmet binasında yapımı tamamlanan Mehmet Yiğiner Toplantı ve Kurs Salonu’nun resmi açılışı yapıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından esnaf temsilcilerine seslenen TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, teşkilata yönelik hayata geçirdikleri güncel çalışmaları anlattı. Görev süreleri boyunca mevcut tesislerin yenilendiğini, yeni hizmet binaları kazandırıldığını ve odalara teknik ekipman ile çeşitli destekler sağlandığını belirten Yiğiner, kısa sürede esnaf teşkilatına maksimum katkıyı sunmak için çalıştıklarını ifade etti.
Yiğiner Niğde’de Esnaf Teşkilatıyla Buluştu 2
Önümüzdeki dönemde TESK Genel Başkanlığına seçilmesi halinde yürüteceği projelerden de bahseden Mehmet Yiğiner, esnaf ve sanatkarlar ile bağlı teşkilatların ihtiyaçları doğrultusunda aktif bir yönetim sergileyeceğini kaydetti. Yiğiner, esnaf camiasını hak ettiği noktaya taşımak amacıyla tüm güçleriyle gayret göstereceklerini vurguladı.
NESOB Başkanı Alim Yeşil de programda yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Niğde genelindeki esnaf ve sanatkarların kurumsal beklentileri ile güncel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
(Salih Alptekin)

Muhabir: Niğde Haber