Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin yürüttüğü akademik projeleri ve yükseköğretimdeki gelecek vizyonunu görüşmek üzere Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı makamında ziyaret etti.
Milletvekili Uzkurt ziyaretinde ,“Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin yürüttüğü projeler, akademik gelişim hedefleri ve Türkiye genelindeki yükseköğretim politikaları üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirildi. Prof. Dr. Uzkurt, YÖK Başkanı Özvar’a misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.
Görüşme, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin akademik iş birliklerini güçlendirmesi ve projelerini geleceğe taşıması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
(Haber Merkezi)
Vekil Uzkurt YÖK Başkanı Özvar’ı ziyaret etti
Muhabir: Niğde Haber
Yorumlar





