Niğde’de ilçe, belde ve köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik Orhanlı kasabasını kasabanın bir evladı olan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte ziyaret etti.
Orhanlı kasabası ziyaretinde Vali Cahit Çelik, belde sakinleri ile bir araya gelerek; vatandaşlar tarafından iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi. Eğitim, sağlık, elektrik, su, tarım gibi konuların görüşüldüğü ziyarette Vali Çelik, sorunların ivedilikle çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Vali Çelik ziyaretle ilgili; ”Valiliğimiz başta olmak üzere devletimizin tüm kurumlarının kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır" diyen Vali Çelik; "Herhangi bir talep ya da sorun için merkeze gelemeyen vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemek ve çözüm üretmek üzere ilçe, köy ve beldelerimizi ziyaret ediyor, sorunları yerince inceliyoruz. Bu ziyaretlerimizin amacı vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek onlarla hasbihal etmektir. Bu sayede İhtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkânı oluyor” dedi.
Beldeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımları yerinde inceleyen Vali Çelik’e ziyaretinde Niğde Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu eşlik etti.
(Dahi GEDİK)

Vali Çelik Orhanlı Belde’ Sini Ziyaret Etti 2

Vali Çelik Orhanlı Belde’ Sini Ziyaret Etti 4