DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi

Niğde Valisi Cahit Çelik, İl Özel İdareyi ziyaret ederek araç parkı, kademe ve çalışma sahasında incelemelerde bulunarak, Genel Sekreter Ali Nebol’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Çelik İl Özel İdare ziyareti 1
Vali Çelik, İl Özel İdarenin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek, İl Özel İdare Genel Sekreterliğinin genelindeki sorumluluk bölgesinde vatandaşlara yol, altyapı, içme suyu gibi birçok hizmet sağlamak gibi önemli kamu bir görevini yürüttüğünü söyledi.
Vali Çelik İl Özel İdare ziyareti 3
Köylerde ve kırsal alanda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve refah seviyelerini artırmak amacıyla il özel idaresinin tüm birimleriyle yaz kış mesai mefhumu gözetmeden özverili bir şekilde hizmet verdiğini ifade etti. Vali Çelik açıklamasının devamında;”Çalışma alanımızın büyük bir kısmını İl Özel İdaresi alıyor. Özel idarenin ortaya koyacağı performans, şehrimizin kırsal bölgelerinin kalkınmasına ve gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır. Bugün Özel İdaremizi ziyaret ederek, Genel Sekreterimizden aldığımız brifing ile kurumun kırsala yönelik yaptığı yatırım ve çalışmaları yakından görme fırsatı bulduk. Bundan sonra hep birlikte köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza nitelikli hizmetleri sunmanın ve yapılacak hizmetlerin kalitesini daha da yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız. Devletimizin sağladığı imkanlarla 2024 yılında da aynı gayret ve duyarlılıkla halkımıza en iyi hizmeti götürme anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz ”dedi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber