Niğde Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde Erasmusdays etkinliği kapsamında bilgilendirme ve sunum gerçekleştirildi. 
Türkiyemiz ve Avrupa’da bir ışık yakıyoruz! Sloganı ile 9-14 Ekim tarihleri arası Erasmusdays" etkinlikleri kapsamında Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine LiseErasmus bilgilendirme ve Erasmus+ 2020-1-TR01-KA102-091915 Avrupa`da E-Ticaret Uygulama Yöntemleri Stajı Proje hareketliliği yönetimi ve yönetici sekreterliği bölüm şefi Nezahat Tez ve proje ekibi tarafından hakkında bilgilendirme ve sunum yapıldı.
Daha önce Almanya Staj Projesi’ne katılan okulun mezun öğrencisi Mustafa Uğur Beşer, projeye katılan ekiple birlikte yaşadıkları deneyimleri, kazandıkları becerileri ve gözlemleri okul öğretmen ve öğrencilerle paylaştı. 
Bu yılki proje ekibinde yer alacak okul öğretmenlerinden Dilek Neslihan Aktuğ  "Erasmusdays" etkinlikleri hakkında öğrencilere bilgi verirken, okulun pazarlama bölüm şefi olarak görev yapan Dilek İnan tarafından  E-Ticaret ile birlikte Türkiye ve dünyada olan gelişmelerle ilgili öğrencilere bilgilendirme yaparak  öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
Erasmusdays 2023 kutlamaları için okulda hazırlanan ve öğrencilere daha somut bilgilendirme yapılabilmesi için okul dergisi ve broşürler öğretmen ve öğrencilere dağıtılarak, Almanya ve Türkiye Erasmus+ panosu ile Erasmus+ programlarına öğrencilerin ilgi ve merakı artırılmaya çalışıldı. 
(Dahi GEDİK)