Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti

Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve kuruluşlarda görev yapan personelin katıldığı ‘Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşisi’ gerçekleştirildi.

Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşisi gerçekleştirildi 2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonuyla yapılan söyleşi Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonunda Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde görev yapan Akademisyenler Doç. Dr. Nalan Gördeles Beşer ve Doç. Dr. Muhittin Öztürk tarafından gerçekleştirildi.

Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşisi gerçekleştirildi 3
Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kurumsal sosyal medya hesabı üzerinden, ‘Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşisi’  ile ilgili, “Bir memleketin yükselmesi; ev ve aile muhabbetine bağlıdır. Güçlü aile güçlü toplumdur. Bugün İl Müdürlüğümüz konferans salonunda Müdürlüğümüz ve Kuruluşlarımızda görev yapan personelimizin katılımıyla, Bakanlığımız koordinasyonunda “Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşisini gerçekleştirdik. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde görev yapan değerli akademisyenlerimiz Doç. Dr. Nalan Gördeles Beşer ve Doç. Dr. Muhittin Öztürk, kıymetli düşüncelerini personelimizle paylaşarak keyifli bir sohbet havasında söyleşimizi gerçekleştirdiler’’ bilgilendirmesinde bulunuldu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber