Narkotik ekipleri suçlulara soluk aldırmıyor Narkotik ekipleri suçlulara soluk aldırmıyor

Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği görevlileri Bor ilçesinde öğrenci velilerine bilgi verdi.
TUBİM Ekipleri Bor’da velileri bilgilendirdi 2
'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında, Bor ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetleri yürüten 9 okulda, 95’i anne ve anne adayı olmak üzere toplam 147 öğrenci velisine www.narkotikpolisianne.com web sitesi ve 'UYUMA' uygulaması ile ilgili bilgilendirme yapılarak 'İki Ekmek' isimli kısa film gösterimi yapıldı.
TUBİM Ekipleri Bor’da velileri bilgilendirdi 1
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE PROJESİ NEDİR?
İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk ve ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenen bir projedir. Bir taraftan uyuşturucu kullanılmasını önlemek, bir taraftan da uyuşturucuyla mücadelede güvenlik kuvvetlerine tüm vatandaşların hususiyle annelerine yardımcı olmalarını sağlamak hedeflenmektedir.
(İbrahim UGUN)
TUBİM Ekipleri Bor’da velileri bilgilendirdi 4

Editör: Niğde Haber