Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediye Spor ligin ikinci yarısında hedefini şampiyonluk olarak belirledi.
Bölgesel Amatör Lig 7’nci grupta mücadele eden Niğde Belediye Spor ara transfer döneminde3 yeni transferle birlikte kadrosunu güçlendirerek hedefini şampiyonluk olarak belirledi.
HEDEF BİR ÜST LİG
Niğde Belediye spor olarak hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirten Niğde Belediye Spor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu; ‘’Niğde’nin 3’üncü ligde bir takımı yok. Başladığımız ilk gündü bunu söyledik ve bunu kendimize hedef koyduk. Bu şehre profesyonel bir takım yakışır. Bizler yönetici olarak, takımızı profesyonel ligde görmek istiyoruz. İlk Günden beri oyuncularımıza hep bunu aşıladık ve ilk yarıda grubu lider bitirdik. Lig sonu da grubumuzda şampiyon olarak, takımı profesyonel lige taşımak istiyoruz” dedi. 

Ulukışla Yaz Okulunda Okçuluk Kursu açıldı Ulukışla Yaz Okulunda Okçuluk Kursu açıldı


KÖMÜRLÜOĞLU: İKİNCİ YARIDA DAHA İYİ OLACAĞIZ
Yapılan transferler ile hedeflerinin profesyonel lige çıkmak olduğunu belirten teknik adam Kömürlüoğlu; ‘’Niğde Belediye Spor olarak ligin ilk yarısını taraftarlarımızın da destekleriyle ligi lider olarak bitirdik. Ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadromuza Hüseyin, Tunahan ve Furkan’ı kattık. Şu anda bir 8 numara arayışımız var. 8 numarayı da transfer ettiğimizde transfer sezonunu kapatacağız. Bu oyuncularımızın takımla kaynaşmasının ardından ikinci yarıyı da birinci sırada tamamlamayı hedefliyoruz. Bizi deplasmanda olsun, kendi sahamızda olsun hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız ilk yarıda olduğu gibi ligin ikinci yarısında da bizlere desteklerini esirgemezlerse Niğde Belediye Spor olarak önümüzdeki yıl 3’üncü ligde mücadele etmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

İKİNCİ YARI 4 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR
Niğde Belediye Spor ligin ilk yarısında 14 takımlı grupta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 30 puanla ligi en yakın rakibinin 2 puan önünde lider olarak tamamlamıştı. 



Ligde ikinci yarıya 4 Şubat tarihinde başlayacak olan temsilcimiz, ligin ikinci yarısının ilk maçında Ceyhanspor’a konuk olacak. Temsilcimiz sırasıyla, Anamur Belediye spor, Ömeranlıspor, Akşehirspor, Homurluspor, Karaman Gençlerbirliği, İmamoğluspor, Adana 5 Ocak FK, Erdemli Belediyespor, Sarayönü Belediyespor, Mersin Camspor, Süvermez Kapadokyaspor ve Kürkçüler Belediyespor karşısına çıkacak.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber