Niğde’de İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası törenle açıldı Niğde’de İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası törenle açıldı

Niğde’de faaliyet gösteren gazoz fabrikasında kimyasal maddeden zehirlenerek yaşamını yitiren işçilerden Faruk Sert ve Ufuk Kılıçaslan toprağa verildi.
Niğde'de dün meydan agelen olayda,  Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren Niğde gazoz fabrikasında tank temizliği yaparken kimyasal maddenin tepkimesi sonucu zehirlenen 29 yaşındaki Ufuk Kılıçaslan ve 35 yaşındaki Faruk Sert yaşamını yitirmiş, 1’i ağır 3 kişi de tedavi altına alınmıştı.
Zehirlenme sonucu hayatını kaybeden Faruk Sert kılınan Niğde'de kılınan cenaze namazının ardından Hıdırlık mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Evli ve 1 çocuk babası olan Sert'in cenaze törenine ailesi, yakınları ve fabrikadan mesai arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.
Aynı kazada hayatını kaybeden Ufuk Kılıçaslan Niğde’ye bağlı Hasaköy’de öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile birlikte toprağa verildi. Kılıçaslan’ın cenaze törenine ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve köy halkı katıldı. Niğde Haber Gazetesi olarak talihsiz kazada hayatını kaybeden merhum Faruk Sert ve Ufuk Kılçaslan'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır dileriz.
(İHA)




 

Editör: Niğde Haber