Ulukışla Yaz Okulunda Okçuluk Kursu açıldı Ulukışla Yaz Okulunda Okçuluk Kursu açıldı

23’ncü Balkan Taekwon-do Şampiyonası 24-25 Kasım 2023 tarihleri arasında Bosna Hersek’in Başkenti Saray Bosna’da yapılacak. Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde yapılacak şampiyonaya Türkiye Genç Milli Takım ile katılacak.

UFUK HOCA İÇ

BALKAN’DA TAEKWON-DO İLE DOSTLUK
Balkan’da Taekwon-do ile Dostluk sloganı ile yapılacak şampiyonada katılımcı ülkelerin kaynaşması, bilgi ve kültürel paylaşımların ön plana çıkması hedefleniyor.
Milli Takım Antrenörü Niğdeli  eğitimci hoca Ufuk Şimşek konuyla ilgili açıklamasında; ‘’23’ncü Balkan Şampiyonası için 22 Kasım 2023 tarihinde Genç Millilerimiz ile birlikte Bosna Hersek’e hareket edeceğiz. Üst düzey rekabetin yaşanacağı şampiyonada bütün sikletlerde madalyalara talibiz dedi. Son yıllarda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Balkan ülkelerinin başarısı dikkat çekiyor. Bu durum şampiyonanın rekabet düzeyinin göstergesi olacaktır. Aynı zamanda Balkan Open olması katılımcı sayısının çok olacağı anlamına geliyor. Biz Genç Millilerimize güveniyoruz. Türk Taekwon-do’su girdiği bütün uluslararası yarışmalarda kürsünün en üst basamağını hedefler. Bu durum 23’ncü Balkan Şampiyonası için de aynı olacak, Genç Millilerimize dualarınızı bekliyoruz.
Milli Takımda Niğde’yi Bosna Hersek’te Türkiye’mizi temsil etmenin şerefini ve onurunu yaşayacağım. ‘Balkan’da Taekwon-do ile Dostluk’’ sloganı ile çıkacağımız şampiyonada ülkelerin kaynaşması, bilgi ve kültürel paylaşımı ön planda olacaktır’’ dedi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber