Çevreci projeler, NÖHÜ Kampüsünde hayat buluyor Çevreci projeler, NÖHÜ Kampüsünde hayat buluyor

Niğde Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi 11-C sınıfı öğrencileri, danışman öğretmenleri Selma Seven Vural'ın rehberliğinde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilkokul seviyesindeki öğrencilere yönelik kitap toplama kampanyası başlattı.
KAMPANYAYI ÖNCE KENDİ OKULLARINDA BAŞLATTILAR
Proje kapsamında her öğrenciye bir kitap ve okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi düşüncesiyle yakından uzağa doğru büyük bir seferberlik başlatıldı. Okuma sevgisinin ilkokulda başladığı ve sorumluluk duygusunun küçük yaşlarda kazandırıldığı düşüncesiyle sosyal sorumluluk olarak kitap toplama etkinliğini seçen öğrenciler ilk olarak okulda bir kampanya başlattı. Önce kendi hazırladıkları afişleri okul panolarında ve web sitesinde yayımlayarak okulda etkinliğin duyurusu yapıldı.
ALAY İLKOKULU’NA KİTAP DESTEĞİ SAĞLADILAR
Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Murat Aslanboğa aracılığıyla, Alay İlkokulu'nda bulunan öğrencilerin kitap ihtiyacının olduğu öğrenilerek proje kapsamında öğrenciler ev ve çevrelerinden ilkokul seviyesi kitapları topladı. Proje koordinatörü ve Niğde Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi Müdürü İdris İspiroğlu, öğrencilerin heyecanına ortak olmak ve çalışmalarına katkıda bulunmak üzere her öğrenciye Çanakkale Zaferi isimli kitabı hediye ederek, kitap okuyanların dünyayı ve hayatı güzelleştireceklerine inandığını belirtti. Okul Müdürü İspiroğlu öğrencilerini, danışman öğretmen Selma Seven Vural'ı tebrik ederek projede katkısı olan herkese teşekkür etti. Proje kapsamında temin edilen kitaplar Alay İlkokulu Müdürü Abdullah Bozok'a teslim edildi.
(Salih ALPTEKİN)

Whatsapp Image 2024 05 21 At 14.10.54 (3)

Whatsapp Image 2024 05 21 At 14.10.54

Whatsapp Image 2024 05 21 At 14.10.53 (1)

Editör: Niğde Haber