Niğde Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmayla, kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama, kuşlar için ise yem dağıtımı yapıldı.

Gazze'de can kaybı 71 bin 386'ya yükseldi
Gazze'de can kaybı 71 bin 386'ya yükseldi
İçeriği Görüntüle

Soğuk hava koşullarının etkisini artırdığı günlerde düzenlenen etkinlik kapsamında, şehrin farklı noktalarında besleme çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan dağıtımlarla, özellikle kış aylarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarının beslenmesine katkı sağlandı.

Ülkü Ocakları yetkilileri, kış aylarında bu tür çalışmaların hayati önem taşıdığına dikkat çekerek, bir kap mama ve bir avuç yemin sokak hayvanları için büyük anlam taşıdığını ifade etti. Çalışmada görev alan teşkilat mensuplarına teşekkür edilirken, vatandaşlara da duyarlılık çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, herkesin evinin önüne bırakacağı bir kap su ve mama ile sokak hayvanlarının yaşamına katkı sunabileceği vurgulanarak, bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarının toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla sürdürüleceği belirtildi.

608506240 1305043194997928 8500297895954146163 N

(Haber Merkezi)

Muhabir: Niğde Haber