Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti

Niğde Belediyesi’nin şehitlik kavşağında başlattığı yol genişletme ve kaldırım düzenleme çalışmasında son aşamaya gelindi.
Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgede bu akşam (19.00’da başlayacak asfalt serimi sabah 08.30’a kadar devam edecek. Bu süre içinde trafik akışı geçici olarak belirlenen alternatif güzergahlardan sağlanacak.
YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI TAMAMLANMA AŞAMASINDA
Niğde Belediyesi, trafiğin en yoğun olduğu noktalardan biri olan halk arasında MEDAŞ Kavşağı olarak da bilinen Şehitlik Kavşağında, yoğunluğun en aza indirilmesi amacıyla, yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi çalışması başlattı.
Niğde kent merkezini Niğde- Bor yoluna bağlayan kavşaktaki düzenlemelerde altyapı çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu akşam 19.00’da Şehitler Kavşağında asfalt serim çalışması başlatacak. Sabah saatlerine kadar devam edecek asfalt serimi çalışmaları nedeniyle, Şehitler Kavşağında farklı güzergahlara açılan yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak.
TRAFİK AKIŞI ALTERNATİF YOLLARDAN SAĞLANACAK
Bu süre içerisinde trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacak. Niğde’den Bor istikametine seyredecek araçlar, Gazeteci İsmet Sayın Caddesi üzerinden, Hastaneler Kavşağı istikametine ve oradan da Bor istikametini kullanabilecek.Bor ilçesinden Niğde istikametine gelecek araçlar ise Bor Yolunun alt paralel yolundan Derbent Kavşağına geçiş yapabilecek. Bu istikamette, şehir merkezine geçiş için Alper Sokak ve Tuncer Sokak kullanılabilecek.
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN GEÇİCİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, büyüyen ve gelişen şehir Niğde için, kentin dört bir noktasında çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek; “Şehitler Kavşağında sabah saatlerine kadar devam edecek çalışmalar nedeniyle vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanmalarını rica ediyoruz.  Geçici olarak verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm halkımızdan özür diliyoruz'' dedi.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber