Samsun'un yeni İl Sağlık Müdürü hemşerimiz Uzman Doktor Mustafa Uras oldu.Samsun’da 2017 yılından bu yana Sağlık İl Müdürü olarak görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’tan boşalan makama Niğdeli Uzm. Dr. Mustafa Uras getirildi.
MUSTAFA URAS KİMDİR?
Samsun'un yeni Sağlık İl Müdürü Niğdeli Mustafa Uras, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Uras, daha önce Sağlık Bakanlığı'nda Eğitim ve Projeler Daire Başkanlığı, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yaptı.
NİĞDE’DE EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI
Samsun İl Sağlık Müdürü Niğdeli hemşerimiz Mustafa Uras, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Acil Sağlık Hizmetleri eğitim programı kapsamında acil sağlık hizmetleri eğitmen ihtiyacının karşılanması amacı ile ilimizde ilk defa Niğde İl Sağlık Müdürlüğü uhdesinde 25-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bor Öğretmenevinde gerçekleştirilen “Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Becerileri Eğitimi” eğitime katılmış ve katılımcılara eğitim vermişti.
(İbrahim UGUN)
Samsun Sağlık Müdürlüğü’ne Niğdeli isim (2)