Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi(NÖHÜ Sürekli Eğitim Merkezi (NOHÜSEM), mutfak sanatlarına ilgi duyan bireyler için “Profesyonel Aşçılık ve Pastacılık” alanında ileri düzey bir eğitim programı başlatıyor.

21 Haziran – 20 Temmuz 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan eğitim, toplamda 50 saat sürecek. Eğitim programının şefliğini Öğr. Gör. Mevlüt Ölmez üstleniyor.

Eğitim İçeriği:

Temel mutfak ve pastane teknikleri

Bıçak kullanımı ve kesim teknikleri

Butik pasta ve çikolata hazırlama

Dünya mutfağı yemekleri ve tatlıları

Dışişleri Bakanlığı: "İsrail'in İran'a düzenlediği hava saldırısını en güçlü şekilde kınıyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "İsrail'in İran'a düzenlediği hava saldırısını en güçlü şekilde kınıyoruz"
İçeriği Görüntüle

Türk mutfağı yemekleri ve tatlıları

Davet menüleri ve sunumları

Sağlıklı başlangıçlar ve mezeler

Katılımcılar, eğitimi hafta içi veya hafta sonu seçenekleriyle alabilecek. Kurs sonunda başarılı olanlara sertifika verilecek. Eğitim programının ücreti ise 21 bin TL olarak belirlendi.

Daha fazla bilgiye @nigdosurekliegitimmerkezi ve @nohunusem sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir.

Gs H3 Eae Ww A Aph Yx

(NÖHÜ)

Muhabir: Niğde Haber