Niğde ve Bor Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, emniyet birimlerince uyuşturucu madde ticareti yapan, bulunduran ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

6D06503B Fb70 46Cb Ade1 47D2D0Edf838

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bor Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 9 şüpheli yakalandı.

Kaçakçılık Operasyonu: 2 Gözaltı!
Kaçakçılık Operasyonu: 2 Gözaltı!
İçeriği Görüntüle

Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 4 şüpheli ise savcılık talimatıyla ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yakalanan şüphelilerin üzerlerinde, ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; 25,72 gram sentetik kannabinoid, 15,26 gram metamfetamin, 13,9 gram kokain, 1,19 gram esrar, 169 adet sentetik ecza ve 1 adet aseton ele geçirildi.

75C1C8B1 74A1 498A 8084 7Bbe69A27559

(Niğde Valiliği)

Muhabir: Niğde Haber