Niğde’nin Alay Kasabası Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cumali Canıtez, oğlunun düğününde örnek bir davranış sergileyerek davetlilerden silah kullanmamalarını istedi.

B581B47D 3347 4104 B8Bf 9F0E36Ca855F

Geçtiğimiz hafta sonu evinin önünde düzenlenen düğünde, evinin balkonuna “Düğünümüzde silah atmadığınız için teşekkür ederiz” yazılı pankart asan Canıtez, iki gün süren düğün boyunca tek bir silahın bile kullanılmamasını sağladı. Davetliler, muhtarın duyarlı yaklaşımını takdirle karşıladı.

Muhtar Canıtez, yaptığı açıklamada, “Düğünlerde silaha hayır. Mutlu günlerimizi yasa boğmayalım. Mermiye ve havai fişeklere verilecek parayı okula bağışlayacağız” dedi.

Canıtez’in bu davranışı, düğünlerde güvenliği ve bilinçli davranışı teşvik eden örnek bir uygulama olarak dikkat çekti.

26A7C005 Ff6E 4275 8900 806E382280Ac

(Samet ÇINAR)

Tarihte Bugün
Tarihte Bugün
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Niğde Haber