Düzgün: Tasarrufun faturasını yerel basına ödetmeyin Düzgün: Tasarrufun faturasını yerel basına ödetmeyin

Siyasi Partiler aday adaylık sürecinin ardından adaylarını açıklamaya devam ederken, Niğde’de ilk ve net Belediye Başkan Adayı Eczacı Naim Osman Erem oldu.
Bugün Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleşen parti grup toplantısında bazı illerin ve ilçelerin belediye başkanları açıklanırken bir sürpriz de Niğde için geldi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tek aday adaylık başvurusu bulunan Niğde’nin Belediye Başkan adayını açıkladı.  Niğde’nin bilinen eczacılarından Naim Osman Erem Başkan adayı sıfatıyla kürsüye davet edildi. Akşener’in elini kaldırdığı Erem, Niğde’de kesin olarak ismi açıklanan aday oldu.
NAİM EREM KİMDİR?
11 Aralık 1966’da Niğde’de dünyaya gelen Naim Erem, ilkokulu Niğde’de, ortaokulu TED Kayseri Koleji’nde, lise eğitimini İstanbul Kabataş erkek Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Erem, eczacılık faaliyetini sürdüren ailesinin 3’üncü kuşak temsilcisi olarak 1989 yılında Niğde kent merkezindeki iş yerinde 34 yıldır eczacılık mesleğini devam ettiriyor. 
Niğde Doğa Sporları Kulübü Başkanlığının yanı sıra Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol üstlendi.
Halen ODTÜ Geliştirme Vakfı Niğde Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve kurucu temsilciliği görevini sürdürmektedir.  İyi derecede İngilizce bilen Naim Osman Erem, iki çocuk babasıdır.
(Dahi GEDİK)