Yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü ve yılbaşı sebebiyle hediye alma sezonu da başladı. Haliyle Niğde’de hediyelik eşya satışlarındaki artış ve hediyeliklere ilgi son günlerde arttı.

Serdar Güleş 1

Niğde merkezde hediyelik eşya alanında faaliyet gösteren SEEL Ajans işletme sahibi Serdar Güleş, hediyelik eşya hakkında yaptığı açıklamada; ''Bildiğiniz gibi hediyeleşmek sünnettir,. Geçirmiş olduğumuz pandemi ve depremden dolayı insanlar hediyeleşmeye bir süre ara verdi.

Hem merkezde hem köy ve beldelerde elektrik kesintisi Hem merkezde hem köy ve beldelerde elektrik kesintisi

Serdar Güleş 2

Şimdi yaklaşan Öğretmenler Günü ve yılbaşı nedeniyle işlerimizde yoğunluk yaşanmaya başladı. Öğretmenler gününde insanlar öğretmenlere değişik ve farklı özel hediyeler almak istiyor. Bize gelen bu talepler bu şekilde. Yılbaşında da bilirsiniz insanlar birbirlerini hatırlamayı, ufak da olsa bir hediye vermeyi ister. Niğdeli vatandaşlarımız hediyeleşmeyi seviyor. Küçük ya da büyük bir şekilde hediye alanlar oluyor. İnsanlar bir şekilde sevdiklerini mutlu etmeye çalışıyor.  Tabii ki burada ekonomik krizin ve olumsuz şartların etkisi var. Ama genel olarak bir iyileşme, genel olarak bir yoğunluk, sezon olarak sektörümüzde bir artış mevcut. Bunu şöyle görüyoruz. Geçtiğimiz dönemlerdeki deprem ve pandemiden kaynaklı iki üç yıl boyunca insanlar çok rahat hareket edemediler. Bu sene muhtemelen biraz daha rahat hareket edecekler. Biraz daha hediyeleşmeye önem verecekler'' dedi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber