Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek, Kömürcü Çanakkale Şehitleri İlkokulu’nu ziyaret ederek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Ziyaret kapsamında sınıfları gezen Özbek, öğrencilerle bir araya gelerek eğitim uygulamaları hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin çok yönlü gelişimini hedefleyen projeleri ve okulda gerçekleştirilen sanatsal ile kültürel etkinlikleri inceleyerek yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Özbek, öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle bir araya gelerek eğitim süreçleri üzerine sohbet etti. Ziyaretinde, öğrencilerin akademik, sanatsal, kültürel ve sosyal sorumluluk alanlarında desteklenmesine yönelik yürütülen çalışmalardan dolayı okul yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür etti.
(Haber Merkezi)




