Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden ve geçen hafta liderliği Anamur Belediyespordan devralan Niğde Belediyespor Bucakçayır Spor Tesisleri'nde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.



Süper ligin 16’ncı haftasında oynanan MKE Ankaragücü Çaykur Rizespor maçında orta hakem Halil Umut Meler maç sonunda yumruklu saldırıya uğramış ve ligler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ertelenmişti. Ertelemelerin ardından liglerin 19 Aralık günü başlayacağı açıklandı. Bu açıklamanın ardından Bölgesel Amatör Ligde yenilgisiz lider olan temsilcimiz Belediyespor’un 17 Aralık Pazar günü NÖHÜ stadında oynayacağı Sarayönü Belediyespor maçı da 20 Aralık Çarşamba gününe ertelendi. 



Niğde Belediyespor, lider olarak çıkacağı ilk maç olan Sarayönü Belediyespor karşılaşması için Bucakçayır tesislerinde antrenmanlarını sürdürüyor. Niğde Belediyespor yetkilileri maç öncesi yaptığı açıklamada, büyük bir mücadele vererek grup lideri olduk. Bundan sonra önemli olan liderliği koruyabilmek. Ligde oynayacağımız 10’ncu hafta maçında hava şartları ne olursa olsun tüm Niğdeli taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımız bizimle olursa her şey çok daha güzel ve kolay olacak dedi.  Biz de diyoruz ki Haydi Niğde’m 20 Aralık Çarşamba günü NÖHÜ stadyumuna maça.
(Dahi GEDİK)




Niğde Belediyespor 9 futbolcu ile yollarını ayırdı Niğde Belediyespor 9 futbolcu ile yollarını ayırdı

Editör: Niğde Haber