Nevşehir’de polis ekiplerinin asayiş uygulamasında "dur" ihtarına uymayan bir sürücü, uygulama noktasındaki trafik polisine çarparak kaçtı. Kaçan sürücü olaydan kısa süre sonra ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
2000 Evler Mahallesi, karayolları uygulama noktasında meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre 38 AAE 839 plakalı otomobil sürücüsü Memiş K polislerin "dur" ihtarına uymayarak aracıyla uygulama noktasından kaçarken görevli bir polis memuruna da çarparak metrelerce sürükledi. Olayda yaralanan polis memuru, diğer ekip arkadaşlarının bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesinde kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri bahse konu aracı 2000 Evler Mahallesi Mustafa Paslanmaz Caddesi Sulusaray kavşağı yakınlarında terk edilmiş halde buldu.  Polis ekipleri alkollü olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Memiş K. ile birlikte bir kişiyi daha yakalayarak gözaltına aldı. Otomobil çekici ile olay yerinden alınarak trafikten men edilerek yedi emin otoparkına çekildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Kk2

Kk3