Niğde’nin Bor İlçesine bağlı Çukurkuyu Beldesinde havaya ateş ettikleri görüntüleri sosyal medyada yayınlayan magandalar, Jandarma ekipleri tarafından tespit edilerek adli işlem başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, O.Ö, C.S.Ö ve V.Ö isimli şahısların meskun mahal içinde bulunan bir evin balkonundan havaya ateş etti ve bu görüntüleri sosyal medya platformunda paylaştı.
Niğde İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından tespit edilen
şüpheli şahıslar hakkında Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma Suçu kapsamında gerekli adli soruşturma başlatıldı.
O.Ö, C.S.Ö ve V.Ö adreslerinde yapılan aramada, 1 adet tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet havalı tüfek, 1080 adet 9*19 mm tabanca fişeği, 50 adet yivsiz av tüfeği fişeği, 1 adet kasatura, 1 adet muşta ele geçirildi.
(Dahi GEDİK)