İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Niğde’nin de bulunduğu 41 ilde aranan şahıslara yönelik yürütülen ‘Narkogüç-46’ adlı operasyonlarda 201 şahsın yakalandığını açıkladı.
Narko Op 1
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;"Narkogüç 46 operasyonlarında 2️2️1️ kilo uyuşturucu madde ve 2️ milyon 1️5️3 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 2️0️1️ zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca; 3️4️8️ ekip,1️.1️3️6️   personel,1️ hava aracı ve1️8️ narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Kayseri, Gaziantep, Konya, Ankara, Osmaniye, İzmir, Antalya, Kocaeli, Tekirdağ, Adana, Sakarya, Bilecik, Mersin, İstanbul, Şanlıurfa, Muğla, Adıyaman, Balıkesir, Isparta, Kahramanmaraş, Denizli, Erzincan, Samsun, Niğde, Bolu, Diyarbakır, Hatay, Kastamonu, Kütahya, Malatya, Kırıkkale, Edirne, Kırklareli, Afyonkarahisar, Aksaray, Çorum, Elazığ, Manisa, Van, Bursa ve Ağrı olmak üzere 4️1️ ilde ‘Narkogüç 46’ operasyonları düzenlendi" dedi.
Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, “Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi, Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Gümrük Muhafaza ekiplerimizi gönülden tebrik ediyorum. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız karalılıkla devam edecek” İfadelerine yer verdi.
(İçişleri Bakanlığı)

Kazaya karışarak kaçan araç ve sürücü yakalandı Kazaya karışarak kaçan araç ve sürücü yakalandı

Editör: Niğde Haber