Bor ilçesinden  ‘Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması ve Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma’ yarışmalarında okullarını temsil ederek dereceye giren öğrencilere Bor İlçe Müftüsü İsmail Çakır tarafından plaket ve ödül takdim edildi.


Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması'nda" il birincisi olan Bor Osman Çetin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Musab Said Polat ve il ikincisi olan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdullah Yıldızdaş ve ‘Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında’  il birincisi olan Bor Osman Çetin İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Huzeyfe Yalçınkaya’ya Bor Müftüsü İsmail Çakır tarafından plaket ve ödül takdimi yapıldı. Müftü İsmail Çakır başarılı öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
 



FİNALİSTLER TÜRKİYE FİNALİNDE YARIŞACAK
Niğde finallerinde derece alan öğrenciler 2024 yılının Nisan ve Mayıs ayında Kırşehir, Adana, Kayseri ve Nevşehir'de yapılacak bölge yarışmalarında Türkiye finallerine katılmak için yarışacak. Genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Final Yarışması da 2 Mayıs 2024 tarihinde ilimizde düzenlenecek. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler çeşitli ödüller ve başarı belgesi ile taltif edildi. Ayrıca Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyeleri ile İl Müftülüğü personeline desteklerinden ötürü plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.
(Dahi GEDİK)

DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi


 

Editör: Niğde Haber