Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı ile Niğde Ülkü Ocakları Muharrem Ayı nedeniyle Niğde’de vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 
Dr. Sami Yağız Caddesi Oskar pastanesi önünde düzenlenen aşure ikramına Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, MHP Merkez İlçe Başkanı Abidin Koyuncu, MHP İl Başkan Yardımcısı İmdat Yağmur, teşkilat mensupları ile ülkü ocakları mensupları katıldı. tezgahta aşure kazanlarının başına geçen  MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez ve MHP Merkez İlçe Başkanı Abidin Koyuncu vatandaşlara aşure ikramında bulundu. MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, aşure ikramı yaptığı vatandaşların Muharrem Ayı’nı ve Aşure gününü kutladı. 
MHP İl Başkanı Aytekin Tükenmez, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde teşkilatlarımızın düzenlemiş olduğu Aşure dağıtma etkinliklerine katılım sağlayan teşkilatlarımıza belediye başkanlarımıza tüm vatandaşlarımıza ve Niğde Belediye Başkanı Sayın Emrah Özdemir’e teşekkür ederim’ dedi.
(Dahi GEDİK)