Gürer: Staj adeta emek sömürüsüne dönüştü Gürer: Staj adeta emek sömürüsüne dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Çağdaş Özmen aday adaylığı çalışmalarına hızla devam ettiğini açıkladı.
WhatsApp Image 2023-12-27 at 14.41.14 (1)
Gerek şehir içinde gerekse şehir dışında son derece verimli görüşmeler yaptığını ifade eden Çağdaş Özmen dört gözle aday olarak açıklanmayı beklediğini ifade etti.
İnşaat Mühendisliği’nin yanı sıra sanatçı ve öğretmen kimliğiyle de tanınan Niğde Çağdaş Sanat Akademisi işletme  sahibi olan Çağdaş Özmen sözlerine şöyle devam etti;
WhatsApp Image 2023-12-27 at 14.41.13 (1)
“Ben belediyeciliğe dört farklı gözle bakıyorum:Bir; Modern bir kentin imarının, yollarının, kaldırımlarının kısacası tüm fiziki koşullarının ileri medeniyet seviyesine yakışacak standartlarda olması için bu kente bir mühendis gözü gerekir.
İki; Keyifle ve huzurla yaşanabilir bir şehrin sosyal ve kültürel hayatının renkliliğini ve kalitesini dünya standartlarına yükseltebilmek için buraya bir sanatçı gözü gerekir.Üç; Medeni bir kent ancak içinde yaşayan eğitimli insanlarla daha zengin, daha güvenli, daha sağlıklı ve daha huzurlu bir yer olabilir o yüzden modern bir kente eğitime önem veren bir öğretmen gözü ile bakmak gerekir.
Ve dört; Tüm bunları hayata geçirebilmek için de dürüst ve çalışkan bir siyasetçi gözü gerekir. Bu dört farklı bakış açısına sahip gözlerin dördü de bende var. O yüzden de Niğde’ye dört dörtlük bir Belediye Başkanı olacağıma tüm kalbimle inanıyorum ve dört gözle adaylığımın açıklanmasını bekliyorum” dedi.
WhatsApp Image 2023-12-27 at 14.41.13
Beş yıldır Niğde Belediye Meclisinde CHP Grup Başkan Vekilliğini de devam ettiren Özmen “Mecliste Niğde’nin ve Niğdelinin hakkını yedirmemek için var günümüzle mücadele ettik, pek çok haksızlığa engel olduk, pek çok faydalı projelerin de hayata geçirilmesine vesile olduk. Özellikle imar konularında İnşaat Mühendisliği alt yapısına sahip olmam işimi çok kolaylaştırdı. Mecliste stajımı yaptım artık başkanlığa hazırım” dedi.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber