Niğde İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri Kasım ayı sonunda tamamlanacak. 131 köye hizmet ve kurumlara aktarılacak bütçe paylarının görüşüldüğü süreçle ilgili Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Teksin açıklamalarda bulundu. 

Meclis 1
Meclis Başkanı Teksin, gazetecilere yaptığı 2024 bütçe değerlendirmesinde; ‘’Kasım ayı 20 günlük bütçe görüşmelerimiz devam etmekte. Köylerimize yapacağımız hizmetlerin bütçe görüşmelerini yapıyoruz. Tahmini olarak 430 milyon civarında bir bütçe görüşmemiz olmakta. Ve bu görüşmelerimiz daha devam ediyor. 20 gün süren bütçe görüşmelerimiz neticesinde bütçemizi netleştireceğiz. Bütçemizin öncelikle Niğde'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu kabul edilen bütçenin 131 köyümüze en iyi şekilde hizmet vermek adına meclis olarak kullanacağız. Şimdiden ben meclis üyesi arkadaşlarımıza bütçe görüşmelerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

BAŞKAN ÖZDEMİR: ÜNİVERSİTEDE İLK TERCİHİNİZ NİĞDE OLSUN BAŞKAN ÖZDEMİR: ÜNİVERSİTEDE İLK TERCİHİNİZ NİĞDE OLSUN

Meclis 2
Ayrıca bu kabul etmiş olduğumuz bütçemizden 131 köyümüze hizmetlerin yanında, Tarım İl Müdürlüğü, Milli Eğitim, Sosyal Hizmetler gibi kurumlarda da bu bütçemizden onların eksiklerini gidermek adına paylaşımlarda bulunacağız’’ ifadelerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber