Kızılay Niğde Şubesi tarafından düzenlenen “Liseler Arası Resim Yarışması”, Niğde Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Çok sayıda sanatsever, öğrenci, öğretmen ve protokol üyelerinin katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Çiftçibaşı, Kızılay’ın sadece bir yardım kuruluşu olmadığını belirterek, “Kızılay, sosyal etkinliklerle çocuklarımızın gelişimine katkı sunuyor. Öğrencilerimizin sanata yönlendirilmesi ve Kızılay’ın farklı yönlerini tanımaları son derece kıymetli” dedi.

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek ise Kızılay’ın gönüllülük, vefa ve dayanışma kavramlarını temsil ettiğini vurgulayarak, “Kızılay’ın eğitim kurumlarımızla yürüttüğü çalışmaları gururla takip ediyoruz. Bir Kızılay gönüllüsü olarak, bu tür etkinliklerin öğrencilerimiz için büyük bir değer taşıdığına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kızılay Niğde Şube Başkanı Töre Gençoğlu, yedi yıldır farklı alanlarda birçok faaliyet yürüttüklerini belirterek, “Her yıl Kızılay Haftası kapsamında okullara ve kurumlara giderek Kızılay’ın sadece kan bağışıyla sınırlı olmadığını anlatıyoruz. Yardımlarımız kira, gıda, ayni ve nakdi destekler şeklinde belediyemiz ve diğer kurumlarımızla iş birliği içinde sürüyor” diye konuştu.

571381181 839013642157685 3762444042492972421 N

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yarışmada birinciliği Zeynep Aktaş alırken, Azra Karakuzu ikinci, Zeynep Nur Yaman üçüncü ve Elif Dağ ise dördüncü oldu.

Gürer: “Patates Depoları Doldu; TMO Alım Yapsaydı Ne Çiftçi Ne Tüketici Mağdur Olurdu”
Gürer: “Patates Depoları Doldu; TMO Alım Yapsaydı Ne Çiftçi Ne Tüketici Mağdur Olurdu”
İçeriği Görüntüle

(Samet ÇINAR)

Muhabir: Niğde Haber